Monday, September 15, 2008

Summer went by...

This has not been a summer with lots of knitting -nor blogging. But this morning I took a brand new design of the blocking wires.....a secret one, which will be revealed within the next week. It will also be possible to purchase the pattern at LULdesign , so come back for a peak.
Summer 2008 included:


Congress on Iceland

Skt Hans Bonfire


Congress in Chicago


Lots of flowers

-and lots of work!!!


4 comments:

Dea said...

Hey Lul
Det glæder mig at høre at det ikke kun er mig der har holdt en sommerpause :) Men nu vender vi tilbage! Fx er jeg blevet glædeligt overrasket over at finde ud af at gmail har en læser/reader funktion der gør det nemmere at holde styr på alle de blogs man gerne vil følge med i :)

Bare det var mig der havde været i Chicago, jeg må nøjes med at blive venner med folk fra Chicago der er på besøg i dk ;)

mvh Dea

knitmare said...

Hey Lul Godt at se at jeg ikke er den eneste der har holdt lidt blogfri over sommeren, men nu vender vi frygteligt tilbage :)

Jeg er stor misundelig over dit besøg i Chicago (omend det var arbejdsrelateret), selv har jeg måttet nøjes med at blive venner med folk fra Chicago der var på besøg i DK :)

Mvh Dea

LUL said...

Den funktion kender jeg ikke! det er sikkert meget godt ;-)
Chicago var også imponerende, men jeg må nu indrømme jeg var mere fasineret af Island.
Jeg bilder mig selv ind, at det er helt naturligt med strikke og blog pause over sommeren.....i hvertfald er det min undskyldning indtil det modsatte er bevist ;-)

purplejen said...

I'm intrigued ...